Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/
Gondtalan szabadság, stresszmentes befektetés

The Grove Resort & Water Park

 

A luxus, a kényelem, a szolgáltatások és a helyszín kombinációja teszi Orlando legújabb üdülőkomplexumát a pihenők és a befektetők kedvencévé.

Állandó kellemes meleg, folyamatos napsütés, és a világ legjobb tematikus parkjai – egy igazi kaland az egész család számára. Ez Orlando, Florida egyik ékköve, amely ma már több, mint 105 millió turistát vonz egy év alatt a világ minden pontjáról. Csak összehasonlításképpen: egész Magyarországra összesen 10 millióan látogatnak el. A már majdnem 2 és félmilliós város gyors ütemben fejlődik jó egészségügyi, oktatási és technológiai infrastruktúrájának köszönhetően. Egyre többen töltik itt egész életüket, ami a turizmusból származó bevételek mellett további jó lehetőséget teremt a helyi ingatlan befektetéshez.

 

Biztos befektetés

Mindebből profitálhat, aki ingatlant vásárol Orlando egyik legújabb, óriási ingatlan fejlesztésében. A négycsillagos The Grove Resort & Water Park kiváló lehetőség arra, hogy bárkinek saját kis “ingatlan- paradicsoma” lehessen, aminek kiadásából jelentős nyereségre tegyen szert. Az üdülőkomplexumnak ugyanis saját bérbeadási programja van, amit az elismert Benchmark Global Hospitality társaság menedzsel. A lakásokat rövid távra a Magyarországon jól ismert Airbnb-hez hasonló nyereséggel lehet kiadni, átlagosan napi 300 dollárért, viszont gyakran 100 százalékos kihasználtsággal. Ez a vételárra vetítve, az adó levonása után is dollárban 8-10 százalékos hozamot jelent, ezen felül Orlandoban évente 7-8 százalékos felértékelődéssel is számolni lehet.

 

Kőhajításnyira Disney Worldtől

Az ingatlan jó kiadhatósága garantált. A kiváló felszereltségű, kifinomult kényelemmel berendezett üdülőkomplexum csak egy kőhajításra fekszik a város legnagyobb látványosságaitól (a világhírű Walt Disney World, amely méltán a családok kedvence, mindössze 5 percre található és folyamatos különbuszokat indítanak), de mindössze egy órás autózással elérhető a Kennedy Space Center űrközpont és a világhírű Daytona 500 NASCAR autóverseny pálya.

Bár Orlando elsősorban a gyermekes családok és párok kedvelt célpontja, de folyamatos az érdeklődés az üzleti turisták részéről is, akik több napra jönnek a városba. Orlandoban szinte minden napra jut egy jelentős konferencia (a Pittcon a természettudományos, a Microsoft Ignite a technológiai cégek “Mekkája”), a résztvevők pedig folyamatos keresletet támasztanak a kiadó lakások iránt.

 

Szörf egész évben

A The Grove Resort parkja saját világszínvonalú vízi vidámparkot, számos úszómedencét, fitneszközpontot, spa-t, éttermeket és bárokat is magában foglal. Az üdülőhely két- és három hálószobás, luxusberendezéssel és felszerelt konyhával megvásárolható lakásaiban akár több generáció is együtt pihenhet, és mindenki talál magának valami elfoglaltságot. Az üdülő igazi különlegessége a 40 hektáron elterülő Surfari vízi park. A város legújabb, 16 millió dolláros (4,5 milliárd forint) befektetéssel életre hívott tematikus parkjában a medencék mellett két kétszintes vízi csúszda és lassú folyású mesterséges folyócska is található. Az igazi attrakció azonban valószínűleg a legújabb technológiával működő, biztonságos páros szörf-szimulátor, amelyet az év 365 napján lehet használni és amely a kezdőtől a profiig bármilyen képzettségi szinten kínál szörfözési élményt.

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu