Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/
Új munkahelyek hajthatják fel a lakásárakat Orlandóban

Orlando, és az azt körülvevő Orlando-Kissimmee-Sanford régió nem szűkölködik az országos elismerésekben. A város az elmúlt években számos fontos ranglistán ért el kimagasló helyezést, ami jól mutatja az átlag feletti növekedési lehetőségeket.

Itt van mindjárt a Magyarországon is jól ismert Forbes magazin, amelynek amerikai kiadása az USA nagyvárosai közül Orlandoban várja a harmadik legnagyobb munkahely-növekedést. A régió növekedése ráadásul nem kizárólag a turizmuson alapul: az amerikai városi élettel foglalkozó, kaliforniai székhelyű New Geography magazin a feldolgozóiparban is előkelő (6.) helyre sorolja a régiót a munkaerőpiac bővülést tekintve – ami tovább emelkedő árakat és bérleti díjakat hozva.

 

Diák-mágnes

A gazdasági növekedés töretlen, amit a pénzügyi sajtó is alátámaszt. A jómódú amerikaiak által kedvelt, mértékadó Worth pénzügyi magazin Orlandót az USA egyik legdinamikusabban növekvő, a világon az egyik legnagyobbnak számító KPMG nemzetközi pénzügyi tanácsadó cég kutatása az Egyesült Államok második legversenyképesebb nagyvárosának titulálta. A globális befektetési folyamatokat elemző tengerentúli fDi magazin - elsősorban a magasan képzett helyi munkaerő és a jó infrastruktúra miatt - egymás után három évben is beválasztotta a “Jövő nagyvárosainak” tízes listájára. A százezreket útba igazító pénzügyi internetes oldalak közül a pénzügyi tanácsadóknak szóló WalletHub az éttermei mellett a kisállat-barát hozzáállást emeli ki, a new yorki székhelyű SmartAsset elemzése alapján pedig a város rajta van azon a 25-ös toplistán, amely a friss diplomások számára legvonzóbb pályakezdési helyszíneket tartalmazza. Akik nagy keresletet generálhatnak a helyi bérlakás piacnak.

 

Új “Szilícium-völgy” születik?

De maga Orlando is kiváló iskolákkal rendelkezik: az egyik legnevesebb amerikai pénzügyi újság, az összesen 845 ezer példányban megjelenő országos Kiplinger’s magazin például a University of Central Floridát egyenesen a “legjobb ár-érték” arányúnak nevezte. Talán ennek is köszönhetően a város hamarosan újabb elismeréseket gyűjthet be, ezúttal azonban a legmodernebb ágazatokban. Buddy Dyer polgármester ugyanis jelentős vállalkozásfejlesztési startégiát hirdetett 2018-ban, amelynek köszönhetően Orlando belvárosa rövidesen az innovatív „startup” cégek kedvence lehet. A közösségi irodák és üzleti inkubátorok már eddig is rengeteg fiatal, induló vállalkozást vonzottak, most azonban nagyléptékű, finanszírozást is segítő önkormányzati program indul, amely a már jól működő és a csak most induló technológiai cégek közti együttműködést segíti.

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu