Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
+36 1 808 8009

The Grove Resort & Water Park -“Hotel-lakások”

Tekintse meg a The Grove Resort & Water Parkról szóló cikkünket itt >>.

Orlando új, víziparkkal rendelkező üdülő komplexuma a Walt Disney World közvetlen közelében helyezkedik el. A több épületegyüttessel, két- és három hálószobás saját tulajdonú rezidenciákkal rendelkező The Grove Resort & Water Park „hotel- lakásként” működik 2017 március óta, átlagosan 75-85 %-os bérbeadással. A kényelmes beosztású öröklakások kulcsrakészen vásárolhatók meg (hitel felvétel is lehetséges), és a tulajdonosok saját ingatlanukban tölthetik felejthetetlen vakációjukat, távollétükben pedig bérbeadhatják nyaraló vendégek számára az ország egyik legnagyobb menedzsment vállalata által.
A “hotel-lakások” előnye, hogy a vendégek egy hotelszoba vagy két összenyitható szoba helyett egy teljesen felszerelt lakásban tartózkodnak, valamint sokféle szolgáltatást vehetnek igénybe. A Surfari Water Park, illetve Disney World közelsége különleges vonzóerő a vendégek számára. Így a bérbeadás gyakran 100%-os és egy alkalommal több napra szállnak meg a vendégek.

Lakás típusok: 360.900 US $-tól

Palm típusú lakás

Két hálószobás két fürdőszobás lakások:  terasz nélkül 118 négyzetméteres (1.265 sq.ft,) terasszal 1.338 sq.ft.

Birch típusú lakás

Kettő hálószobás kettő fürdőszobás: Birch alaprajz terasz nélkül 128 négyzetméteres (1.375 sq.ft ) terasszal 1.448 sq.ft

Jasmine típusú lakás

Három hálószobás három fürdőszobával terasz nélkül 130 négyzetméteres (1.396 sq.ft) terasszal 1.468 sq.ft

Sable típusú lakás

Három hálószobás három fürdőszobával terasz nélkül 143 négyzetméteres (1.544 sq.ft) terasszal 1.614 sq.ft

Cypress típusú lakás

Két hálószobás két fürdőszobás lakások a harmadik épületben: terasz nélkül 133 négyzetméteres (1.434 sq.ft,) terasszal 1.504 sq.ft.

Jelenleg eladó lakások:

Az alábbi linken a Grove Resort állandóan frissített lakásértékesítése látható emeletenként:

Az eladott lakások rózsaszínnel, sárga színnel az eladás folyamatában lévő lakások jelöltek, a fehérek pedig a még megvásárolhatók eladási árral.

http://groveresidences.com/siteplan/

Bérbeadás:

A lakások kidása a Benchhmark Hospitality menedzsment vállalat az ország egyik legnagyobb menedzsment vállalata által történik, amely Florida és más államok nagy városaiban is üzemeltet hoteleket és hasonló ingatlan komplexeket.

A kiadási árak változnak a lakások méretétől, a kilátástól, és a szezontól függően. Átlagosan a két szobásakat $180 – 250, a három hálószobás, két fürdőszobásakat $250 - 320-ért kínálják éjszakanként. Onnantól kezdve, hogy a lakás tulajdonba kerül, az eladó 10 %-os visszabérlési lehetőséget garantál a tulajdonosnak két évre a közös költség fizetésével együtt. Példa: egy 370,000 dolláros lakás esetében évente $37,000 a garantált bevétel, amit a Grove havonta utal a tulajdonos számlájára két éven keresztül. Ebből csak az ingatlanadót (a becsült érték 1.75%) kell a naptári év végén fizetni valamint a lakás belső biztosítását. Évente két hetet tartózkodhat ott a lakás gazdája, két rövid időszak kivételével a főszezonban. Így is javasolt a mielőbbi foglalás, ugyanis ha már egy vendég lefoglalja az adott lakást, amikor a hotel nagy létszámban foglalt, akkor csak hasonló lakásban szállhat meg a tulajdonos, nem biztos, hogy pont a sajátjában. (Nemrég történt, hogy egyik ügyfélnek, akinek három lakása van, nem sikerült egyik lakásába sem bejutni, mivel késve jelezte ottartózkodási igényét. Az azonban megoldódott, hogy az építésztől megkapjuk a “reprezentációs” lakást, így az ügyfél elégedetten távozott.).

Állandó személyzet és portaszolgálat fogadja a The Grove Resort & Water Park tulajdonosait és a vendégeket, alamint elegáns előtér, bár, teljes ellátású étterem, konferenciaterem, játékterem, fitnesz központ, spa áll rendelkezésükre. A szabadban lagúnamedence, lassú folyó, szörfszimulációs medence, kétszintes csúszda, szabadtéri bár-és grill várja látogatóit idillikus környezetben. A Disney World- be rövid idő alatt eljuthatnak a vakációzók a resort bejárata elől induló buszokkal is.
A Grove Resort & Water Park elhelyezkedése is további előnyeihez sorolandó. Rövid útra található a World Disney World Resort, a Magic Kingdom, a Hollywood Studios, a SeaWorld, a Universal Studios, az Epcot, az Animal Kingdom valamint Legoland. Orlando számos más programmal kecsegteti látogatóit az év minden napján. (Több mint 72 millió turista látogatott el Orlandoba 2015-ben).

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu