Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

River Strand Golf and Countryclub, Bradenton

A River Strand lakópark Bradentonban található, Sarasota város szomszédságában, és közel a St. Petersburg, Clearwater, Tampa (Tampa Nemzetközi Reptér) térséghez, kulturális- és bevásárlóközpontokhoz, lenyűgöző tengerpartokhoz ( Anna Maria sziget, Lido Beach, Siesta Key). Kiemelt vízparti elhelyezkedésével - több mint 10 négyzetkilométer területen, melyből 1 négyzetkilométer a Manatee folyó között elhelyezkedő csodálatos szigetrendszer - egy ideális összekötő kapocs Dél-Nyugat Florida nevezetességeihez.
Felügyelt, őrzött, teljes ellátottságú luxus üdülőstílusú lakóközösség, ahol mindenki megtalálja az életstílusának megfelelő típusú és méretű lakást, sorházat vagy családi házat, valamint kikapcsolódási lehetőséget.

A Tuscan-stílusú klubházban szökőkút, étterem és banquett lehetőség, illetve konferenciaterem várja a látogatókat. Az ingatlan tulajdonosok automatikusan rendelkeznek golfklubtagsággal, valamint a következő egyedülálló szolgáltatási lehetőségekkel:

  • 8 kivilágított Har-Tru® tennis pálya
  • Rezort stílusú medencék
  • Étkezési lehetőségek, biliárd ás kártyaszobák
  • 24 órás fitness centrum használati lehetőség, aerobics terem
  • Golf-és tenisz üzlet
River Strand ingatlanai a golfpályára és/ vagy tóra néznek. A kétszobás lakások, négyemeletes, liftes épületben találhatók. A lakásokhoz egyéni tárolóhelyiség tartozik, (amelyben pl. a tulajdonos a személyes dolgait tarthatja a kiadás idején). Az épületek előtt fedett parkolók vannak.
Lennar többféle családi házat is épített, többnyire úszómedencével, két – három hálószobával, dolgozószobával, garázzsal,és kilátással szintén golfpályára, tóra vagy növényzetre.
A golfozás a világszerte ismert Arthur Hills által tervezett 27 lyukas golfpálya- rendszeren a Manatee folyóra való csodálatos kilátással nyújt felejthetetlen élményt. A Riverstrand Golf-és Country Club pályái egész évben foglaltak golfkedvelő ingatlantulajdonosok és a rövidtávú bérlők által egyaránt. A játékosok pálmafák, tölgyek, tavak között játszhatnak. A pályák minden igénynek és kívánságnak megfelelnek, kikapcsolódásra, gyakorlásra és versenyre egyaránt alkalmasak.
Golf, tenisz, úszómedence, fitnesz, étterem, klubház, csodálatos kilátás, kényelem, nyaralás áll az Ön rendelkezésére a River Strand ingatlanaiban az év minden egyes napján! A családi házak hosszú-távra, a lakások rövidtávra jövedelmezően kiadhatók a golf, a tenisz, a tengerhez közelség, a csodálatos ellátottság, az elhelyezkedés, a kényelmes életstílus valamint az ingatlanok minősége és modern felszereltsége jóvoltából!
Image

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu