Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TEL.: 1-813-503-0301, 813-465 -8796 /WhatsApp, Viber/

The Keys varázslatos szigetei

A Florida Keys Miamitól délnyugatra elterülő gyönyörű szigetek sorozata. Mindegyik sziget lélegzetelállító és egyedüli a maga nemében. Sehol a Földön nincs jobb hely scuba divingra, halászatra, kenuzásra vagy csónakázásra. A sekély víz mindig meleg és türkizkék, az időjárás pedig tökéletes, hogy a szigeti életet maximálisan élvezzük.
Miamit elhagyva az Overseas Highwayen keresztül haladva meg is állhatunk az első nagyobb szigeten, Key Largon, ahol egyedülálló élményben lehet részünk a John Pennekamp Coral Reef State Parkban (korall park). Az élő korall képződmények valamint a tengeri élet a legkülönlegesebb. A legtöbb látogatót már ezek is vonzzák, illetve az is, hogy egy üvegaljú hajóról elképesztő látványban lehet részük a korallokra és a tengeralatti világra. Scuba diving, sznorkelezés, kayakozás, kempingezés szintén  lehetséges.
Marathonban a Dolphin Research Center (Delfin Kutatóközpont) lakói izgatottan várják, hogy megismerjék látogatóikat, kommunikáljanak, ússzanak vagy éppen fessenek velük. 
Majd a híres, filmekben is szereplő Seven Miles Bridge (Hét mérföldes híd) következik, amely összeköti a Knights Keyt a Kittle Duck Key-vel. Csodálhatjuk a türkizkék és kék vizet és azok árnyalatait körülöttünk. Később, visszafelé nagyszerű látvány kínálkozik a régi, történelmi jelentőségű, egykor vasúti hídra.
Az utolsó és egyben legnagyobb sziget Key West. Whitehead Streeten lévő házában fejezte be a Búcsú a fegyverektől című regényt Hemingway, illetve több másikat is alkotott.  A Gazdagok és szegények regény szereplőit és helyszínét a sziget lakói ihlették – némelyikük a kikötőben, mások a Sloppy Joe’s-ban. A híres ház ma látogatható múzeum, ahol Hemigway hat-ujjú macskáinak leszármazottai sétálgatnak.
Key West világítótornya, valamint a Key West Butterfly and Nature Conservatory (pillangó és természeti konzervatórium) a Duval Streeten találhatóak. A Southernmost Point az USA legdélibb pontját jelöli. További érdekesség az üvegaljú hajó, a helyi 19. századi épületek és jelenlegi üzletek, éttermek, megkóstolni a key-lime pie-t (pite), vagy felfedezni egy elsüllyedt hajót vagy csodálatos korallokat.
Key Westnek nemzetközi reptere is van illetve sok yachtkikötője, tehát légi, vízi úton vagy a szárazföldön átautózva az öreg szigeteken, bárhogy ide lehet és kell is jutni, hiszen ez kihagyhatatlan! Meg lehet érteni, hogy Harry Truman elnök miért vette fontolóra, hogy Key Westen marad és a Capitóliumot is áthelyezi oda.

Miami, Ft. Lauderdale, West Palm Beach

Miami világszerte ismert: óceán, pazar felhőkarcolók, sztárok, szórakozóhelyek, nyüzsgő élet.
Image

Orlando - Disney és a gyönyörűségek városa

Micky Mouse, Pluto, víziparkok, szórakozás, NASA űrközpont, autóverseny stb. Orlando és környékén.
Image

Az Egyesült Államok első települése - St. Augustine

Megfiatalodhat az Egyesült Államok első települése, St. Augustine Örök Ifjúság Forrásában.
Image

The Keys varázslatos szigetei

Amerika legdélibb részén csodás szigetek, türkizben pompázó Atlanti Oceán és Mexikoi öböl.
Image

Tampa, Clearwater, St. Petersburg

Tampa Bay - kiváló elhelyezkedés és közlekedés, élénk kereskedelem, tanulás, kultúra, szórakozás.
Image

Tampától délre a Mexikói-öböl mentén

Nagyvárosok, tengerpart, golfozás, kulturális és sportprogramok, szórakozás széles választéka.
Image

Golfozás, teniszezés, mesés természet egész évben

Floridában rendkívül népszerű, 18 – 36 lyukas pályák természetes környezetben gyakorlásra, versenyekre.
Image

Jachtozás, tengerpart, vízi sportok

Óceánpartok, város- vagy delfinnéző hajókirándulások, óceánjárók, jachtok, kajak, jetski, surf.
Image

A weboldal teljes tartalma jogvédett! A weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges
Copyright © 2018 Florida Investment Marketing INC | www.floridainc.hu